torsdag 27 december 2012

Bakom stängda dörrar

Bakom stängda dörrar av M.J. Rose

"De tar vad dom vill ha, på alla fronter. Priset de betalar: att aldrig berätta sanningen om det som sker bakom sällskapets stängda dörrar. Inte för någon.
Välkommen till Sharlakanssällskapet, en hemlig sexklubb för kvinnor med äventyrslusta - och maktbegär. När en man med anknytning till sällskapet försvinner spårlöst sprider sig oron som en löpeld bland medlemmarna. Strax därefter dyker foton av mannens livlösa kropp upp på en tidningsredaktion. Katastrofen är ett faktum: Någon vill utplåna klubbens existens och avslöja deras hemlighet.
Skräckslagna vänder sig kvinnorna till New Yorks bästa terapeut, doktor Morgan Snow, för rådgivning. Men det som är tänkt som terapi övergår snart i en mordutredning. Så försvinner en man till - och sedan ytterligare en..."

-------------------------------------------------------

Nåja, det  här är en av dom böcker som går att läsa som mellanbok, dvs som inte kräver något av läsaren, man behöver bara följa raderna med ögonen så det blir en slags vila. Ingenting som man kommer ihåg längre än ca 30 sek efter att man läst sista sidan.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar