söndag 30 mars 2014

En smakebit på søndag

Usch va tråkigt väder det är idag, grått och tråkigt! Man blir inte precis sugen på att gå ut. Men å andra sidan så är det perfekt väder för att stanna inne och läsa. Och delta i En smakebit på søndag som hålls av bloggaren Flukten fra virkeligheten.

Jag läste ut en bok igår kväll så i morse fick jag börja på en ny och har alltså inte kommit så långt i den nya boken för att ens vara riktigt på det klara med vad som kommer att hända. Min smakbit kommer från boken Vintervålnader av Kate Mosse, sid 25





"Jag  körde in i den lilla staden på avenue de Foix i den flyende dagens skära ljus. Solen går ner tidigt i de här högt belägna dalarna, och skuggorna på de smala kullerstensgatorna var redan mörka. På en svindlande hög utlöpare framför mig balanserade ett smalt klocktorn från 1700-talet. Likt en vaktpost stod tornet där och hälsade den ensamma resenären välkommen hem."




Nu ska jag ta en mugg thé och äta frukost i lugn och ro.



16 kommentarer:

  1. Kate Moss har jag på min boktolva i år, men jag tänkte läsa Labyrinten :)

    SvaraRadera
  2. Tråkigt med vädret, vi har riktigt vårväder här idag! :) Inte för att jag kommer att ha någon nytta av det då jobb står på schemat men ändå..

    SvaraRadera
  3. Har dårlig erfaring med Kate Mosse, men det var jo et vakkert omslag..

    SvaraRadera
  4. Har aldrig läst något av Kate Moss, så nu blir jag nyfiken och måste kolla upp hennes böcker. Ser framemot din recension.
    Trevlig söndag!

    SvaraRadera
  5. Har ikke lest noe av Kare Mosse enda. Tusen takk for smakebiten:-)

    SvaraRadera
  6. Ny författare för mig, tack för smakbiten :)

    SvaraRadera
  7. Har kun lest 4 noveller i boken Vinterhjerter som forfatteren har skrevet. Kunne tenke meg å lese mere. Takk for smakebiten

    SvaraRadera
  8. Her skinnet solen fra skyfri himmel :) Takk for smakebiten :)

    SvaraRadera
  9. Denne boken kan jeg tenke meg å få lest en gang. Jeg har lest Labyrinth av Mosse tidligere, tiltross for en litt treg begynnelse endte jeg opp med å like boken ganske godt. Tusen takk for at du er med og deler en smakebit med oss denne søndagen. Nyt leseværet! Her hvor jeg bor stråler solen, men jeg gjemmer meg inne for jeg sliter dessverre med pollenallergi. Kjedelig, men slik er livet!

    SvaraRadera
  10. Jeg likte Moss bøker om katarene veldig godt.:) Ha en fin søndag!

    SvaraRadera
  11. Här är det ganska fint väder. Har läst en av Kate Mosse och det var inte alls min stil. Tack för smakbiten!

    SvaraRadera
  12. Vet inte riktigt om jag gillade beskrivningen i smakbiten. Jag blir lätt less om en bok är så där utsvävande hela tiden. Men har denna boken i bokhyllan, så någon gång ska jag väl läsa den... :)

    SvaraRadera
  13. Det var en helt ukjent bok for meg. Vi er så heldige å ha hatt nydelig vær i dag, så vi har vært ute på tur. Vår og sol er legedom for meg :-) Ønsker deg en fin søndagskveld!

    SvaraRadera
  14. En författare jag inte kände till. Tack för smakbiten!

    SvaraRadera
  15. Har ikkje lese Mosse - notert forfattaren for å finne ut meir. Takk for smakebiten :-)

    SvaraRadera